Keresőbarát weboldal készítés

WordPress alapú weboldalak keresőoptimalizálással

KapcsolatÁrak
u

Üzleti tervezés

A weboldal készítés egyik legfontosabb lépése az üzleti tervezés. Bemutatkozó oldalt szeretnél? Terméket vagy szolgáltatást értékesítenél? Márkaismertséget növelnél, több érdeklődőt, vásárlót szeretnél? Meghatározzuk, hogy a weboldal milyen konverziós célokat kell hogy szolgáljon, milyen funkciókra van szükséged? Itt dől el az is, hogy az üzleted igényeire szabott sablonnal vagy egyedi fejlesztéssel érdemes belevágnod?

Domain, tárhely, meta

Domain regisztráció/átregisztráció, megbízható és gyors tárhely bérlés minden technikai adminisztrációval. Ahhoz hogy weboldalad teljesítményét folyamatosan nyomon tudd követni, analitikai követőkódokra is szükséged lesz: Google Analytics, Search Console, Maps, Facebook Pixel beállítása, igény szerint konverziókövetés Google Tag Managerrel. Ezek az alapbeállítások a későbbi hirdetési tevékenységedhez is nélkülözhetetlenek lesznek.

Webesign és tartalom

Egyedi designnal rendelkező WordPress alapú weboldalt készítek, melyekhez a legkorszerűbb oldalépítő szoftvereket használom, UX és SEO szempontokat szem előtt tartva. Fontos, hogy  a fejlesztés során végig összhangban maradunk a tervezéskor meghatározott célokkal, mind a tartalmat, mind a designt illetően. Ezt követően történhet meg az általad megadott szöveges tartalmak, képek, és videók feltölése az oldalra.
f

Tartalom marketing & SEO

A weboldalad hatékonysága a célcsoportodnak megfelelő látogatók elérésével, és számuknak növelésével  biztosítható. A megfelelő keresőszavakra elért Google helyezéseid alapvetően határozzák meg weboldalad sikerét. Ezért a munka nem ér véget a weboldal átadásával, folyamatos keresőoptimalizálással biztosítom a valódi eredményességet is!

Weboldal készítés árak

Gyakori kérdések

Megrendelés előtt mi a teendőm?

Mielőtt belevágnál az új weboldal megrendelésébe, a következőket érdemes átgondolnod és egyértelműen megfogalmaznod:

  • Mi a weboldalam célja? Miért van szükségem (új) weboldalra?
  • Kinek szól az oldalam? Ki a célközönségem, és kik a versenytársaim?
  • Milyen csatornán szeretnék kommunikálni az ügyfeleimmel?
  • Milyen funkciókat szeretnék az oldalamra?

Ha ezt a néhány alapvető kérdést alaposan átgondolod, máris sok hibalehetőségtől megóvtad magad, és megalapoztad a weboldalad sikerét.

Mitől jönnek a látogatók?

Ma már szinte elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű tartalom ahhoz, ha szeretnénk weboldalunkra releváns látogatókat vonzani.

A leggyakoribb, és kézenfekvő megoldás, ha a weboldal átadását követően folyamatos tartalom bővítésben, SEO szempontok alapján történő tartalomfejlesztésben, és prémium linképítésben is gondolkodsz.

A technikai feltételek meglétére természetesen nagy gondot fordítunk a weboldal készítése során: a biztonságos protokoll (https) használata, a gyors oldalbetöltés, és a mobilbarát megjelenés alapvető.

Ezen felül a social media csatornák bekötése, Google Cégprofil (maps) és az ügyfél értékelések használata is sokat javít a helyezéseken, ráadásul a felhasználók számára is pozitív látogatói élményt nyújt.

Mennyi idő alatt készül el?
Egy weboldal elkészítési ideje természetesen több tényezőtől függ.

Egy alap bemutatkozó oldal akár néhány nap alatt is elkészülhet, ha adott a tartalom, és nincsenek egyedi fejlesztést igénylő funkciók vagy design elemek.
Amennyiben szükség van kiegészítő funkciókra, pl időpont foglalás, az elkészítési idő a feladat komplexitásának függvényében változhat.

Szintén fontos tényező, hogy az üzleti tervezés mely fázisában készül a weboldal. A legjobb, ha kellő időt szánunk a piackutatásra, és már jól átgondolt tartalomstratégiára építjük fel a weboldalunkat.

Mikor kell fizetnem?
A weboldal megrendelésekor  a teljes díj 40%-át kell csak fizetni, a fennmaradó összeget pedig a weboldal publikálásakor.

Karbantartás, garancia?

A weboldal átadását követően egy évig automatikus technikai supportot biztosítok a működésre, ami tartalmazza a használt sablonok és pluginok frissítéseit.

Ha tartalmi, vagy funkcionális változtatást kérsz, a szükséges módosításokat a köztünk lévő szerződésben rögzített support díj ellenében, rövid határidőkkel vállalom.